ГЕРБ-СДС регистрира листата във Варна: За сигурна и убедителна победа


С увереност за сигурна и убедителна победа ГЕРБ/СДС - Варна регистрира днес в РИК листата  с кандидатите си за народни представители за предстоящия парламентарен вот на 2 април. Тя беше представена от областния лидер на ГЕРБ Иван Портних и от административния секретар на областната структура Павел Христов.

На регистрацията бяха водачът на листата Даниел Митов, зам.-председател на ПП ГЕРБ, вторият след него спортният министър в правителството на Борисов варненецът Красен Кралев, областният лидер на МГЕРБ – Варна Славена Точева- на трето място, Павел Христов –четвърти, на пето място –адв. Бранимир Балачев. Присъстваха представителите на цялата листа, както и  общински, и районни ръководители, симпатизанти на ГЕРБ и СДС.

"До предсрочните парламентарни избори на 2 април се стигна въпреки усилията на ГЕРБ/СДС за съставяне на редовен кабинет в 48-то НС, който беше на експертно ниво и с ясна визия за излизане от кризите в страната. За 2 години получихме посредници с комисионни, инфлация, миграция и изолация, спрени европроекти, саботиране на АМ "Хемус", блокиране на част от бюджета на Варна за миналата година", каза областният координатор и кмет на града Иван Портних.

Той припомни, че на последните парламентарни избори на 2 октомври ГЕРБ/СДС – Варна беше с най-добър резултат от всички политически сили,  във всички избирателни райони и изпратихме 5 – ма депутати в НС. За още по-голям успех на предстоящия вот се залага на същия отбор  с малки промени.  Във варненската листа на ГЕРБ/СДС, която този път е с 32 души, са представени почти всички общини в региона-Ветрино, Аксаково, Вълчи дол, Провадия, Суворово, Дългопол , Белослав, както и 5-те района на община Варна.

Участие имат  коалиционните партньори от СДС и Гергьовден. Над 1/3 в листата   са млади хора  – до 30-35 години, с висше образование и добра професионална реализация. Сред новите лица  има юристи, икономисти, инженери, детска учителка, мениджъри.

Днес+

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО