Борисов във Варна: СДС и ГЕРБ заедно за пореден път ще извадим България от кризите

"Този път ще ги бием и ще ги бием с много", категоричен бе водачът на листата за народни представители на коалицията ГЕРБ-СДС в 3 МИР Варна Даниел Митов
"СДС и ГЕРБ заедно ще извадят България от кризите". Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с кандидатите от листата и активите на двете партии в коалицията ГЕРБ и СДС в Двореца на културата и спорта във Варна.

Събитието откри областният координатор на ПП ГЕРБ и кмет на Варна Иван Портних. Той акцентира на спрените изключително важни проекти за Варна, а след него думата взе варненцът Красен Кралев, който бе и бивш министър на младежта и спорта в правителството на Бойко Борисов.

"През последните години бяхме подложени на невиждан терор от шайката на Киро и Рашков. Терор от олигарси, от медии. Хулите и клеветите, лъжите по адрес на ГЕРБ, бяха ежедневие. Целият този черен пиар цели само едно: да отклони вниманието на хората от кражбите и измамите, които тези хора извършиха". Кралев бе категоричен, че всички действия на "шайката на Харвардските измамници" са докарали държавата до катастрофа.

Думата бе дадена на водачът на листата за народни представители на 3 МИР Варна Даниел Митов - два пъти външен министър, депутат и заместник-председател на ПП ГЕРБ. Той благодари на колегите си, на коалиционния партньор СДС в лицето на доц. Медиха Хамза, за мобилизацията на структурите и усилената работа. "Този път ще ги бием и ще ги бием с много", с усмивка завърши Митов.

С бурни овации лидерът на ГЕРБ взе думата, като приветства евродепутатът от СДС в коалицията ГЕРБ-СДС Александър Йорданов, който бе поканен на събитието. "Аз още марширувах по плаца, когато вие със СДС махахте комунистите". С тези думи лидерът на ГЕРБ покани евродепутата на трибуната. Жестът на Борисов бе посрещнат с бурни аплодисменти от варненци.

Бойко Борисов продължи: "Защото същите тези комунисти, по същия начин разбиха СДС. Помните ли 90-те години? 1997 г. световния шампион по фалиране на банки, когато ви обраха парите? Помните ли, уважаеми, че СДС ни измъкна от кризата?" Бойко Борисов дебело подчерта, че всички помним настоящето, но народа трябва да помни миналото. И допълни: "СДС измъкна държавата от кризата на комунизма, ГЕРБ ги измъкна от гръцката финансова криза, миграционната криза, Ковид кризата".

Борисов бе категоричен, че за пореден път двете партии заедно ще извадят България от ямата, която е резултат от лошото управление на четворната коалиция и правителството на Кирил Петков и "Промяната". Лидерът на ГЕРБ завърши с това, че АМ "Хемус" е готова, но не е пусната в експлоатация, защото "да не кажат, че Борисов я е построил, държат варненци без магистрала".

ВерсиЯ.бг.

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО