Цветанов демонтира Сглобката на Радев за коалиция на БСП, "ДБ" и ДПС?! Бившият втори в ГЕРБ разбива Десницата в София

Бойко Борисов обяви след протеста в "Росенец" на 10 юли, че ДПС и "Демократична България" са се претърнали.

Тома Биков превърна тезата му в президентски сценарий за Сглобка между БСП, "Демократична България" и ДПС.

Борисов лансира тезата, но не той ще счупи Сглобката. Цветан Цветанов ще я демонтира, ако десните лидери влязат в тази игра.

Цветанов не участва в протестите, обикаля страната и гради структури. Дори само с подкрепата от провинцията партията му ще влезе в парламента.

Целта на бившия втори в ГЕРБ е много по-амбициозна - той "ръфа" от ГЕРБ, както заяви Борисов, но дърпа и от Десницата, най-вече в София.

Джема Грозданова, която напусна парламентарната група на ГЕРБ и се включи в проекта на Цветан Цветанов, поема структурата в София.

Докато Цветанов обикаля провинцията, ключовите фигури от неговия Център за евроатлантическа сигурност работят по районите в столицата.

Ресурсът, с който разполага Цветанов, е десетки пъти повече от финансовите възможности на Десницата в София.

Бившият втори в ГЕРБ разбива Десницата в София с ресурс от американците и тезата, че Христо Иванов обслужва проруски сценарий на президента.

Васил Божков не е разкешил 5 милиона евро на Цветан Цветанов, слухът е активно мероприятие, но американците са налели досега чрез НПО 2 милиона долари.

Играта на "янките" е проатлантическа коалиция на ГЕРБ, партията на Цветанов и "патриотите", и за целта Сглобката на президента вече е атакувана в парламента.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО