ДАНС удря във Варна?! "Очаквайте неочакваното!", раздуват лични агенти на "Баце"

Блатно затишие се възцари сред "елитните" в морската столица. Общественото недоволство заради малоумния старт на ремонта на "Аспарухов мост" и паническите оправдания, че съоръжението е национален инфраструктурен обект, здрасти, че бързаме, принуждават Бойко Борисов да вземе спешни оперативни мерки за отклоняване на гнева на гражданите.

От няколко месеци ДАНС-Варна и "групата за бързо реагиране" от София имат готовност да ударят няколко "приятелски кръга", намърдали се на Хранилката в града. "Дансаджиите са се затворили. Не говорят с никого. Таят се. Готвят нещо. Тази седмица шефа го викат в София. Очаквайте неочакваното", раздуват лични агенти на "Баце" във Варна.

Сочни слухове свързваха шефа на ДАНС-Варна с Делян Пеевски. Раздувката гласеше, че "Дидо го докара от Шумен". Дали и доколко е така, а не става дума за кадрова реализация на "момчетата", ще се разбере в следващите два месеца. Димитър Георгиев и Бойко Борисов са обсъдили и темата "Варна" миналия петък.

След натирването на Делян Пеевски и връщането на Дидо Дънката във Варна обстановката в морската столица е нервна. Основни играчи тръпнат да не ги превърнат в публична илюстрация. В кириза е групичката на един прокурор и един данъчен. Всекиму неговото, на неблагодарниците да им се притури.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО