Б.Б. се изплю върху лъжците, че Иван Портних няма да е кандидат-кмет на ГЕРБ

Долнопробни мърсаци раздуваха месеци наред, че Красен Кралев и Лиляна Павлова са варианти за Бойко Борисов, който да избере кой ще е кандидат-кметът на ГЕРБ за Варна. Красен Кралев е ясен - като чуе за "Шишко", одма се "разсейва". Лиляна Павлова, тази образцова издънка на комунистическо-партизански род, щяла била да бъде "национален лидер", демек приемник на "Бойко", когато той станел президент, но по тази причина трябвало да натрупа опит като кмет на Варна. Безпримерно малоумие. За "позитанците", които внушават, че имат ресурс да работят по "партизанско-диверсионната тема" в ГЕРБ, ще остане съмнителното удоволствие да духат супата.

Бойко Борисов нямаше как да не се съгласи, леле, леле, с решенията на Изпълнителната комисия на ГЕРБ за кандидат-кметовете. Нали "Бойко" спусна задачките, нали негови са решенията за "големите центрове". Да не говорим за Иван Портних. Той е предложение за кандидат-кмет на Варна за втори мандат на лидера на ГЕРБ като слънце. Б.Б. от месеци работи за спечелването на вота във Варна на първи тур. Сложно упражнение. Обаче гербаджиите се натягат. Влагат почти неограничен финансов ресурс в "партньорски инициативи". Вече разцепиха измишльотината, наречена  "Реформаторски блок". СДС-Варна ще играе за Иван Портних.

Първи и единствени реднахме още в четвъртък, че в понеделник във Варна ще бъде Божидар Лукарски. Междувременно стана ясно, че "реформаторите"-измисленяци няма да имат национален предизборен щаб и ще играйкат отделно на местния вот. За Божидар Лукарски във Варна това означава да бъдат засадени "десет хиляди теменужки". Приближени на синия лидер вече уговарят "Шишко" да не им "скача в циганските махали". Всичко това се случва под благия взор на Бойко Борисов. В същото време вещери-"позитанци" не се отказват от манипулативния пласмент, че "в последния момент Бойко може да спре Портних". Любопитни сме дали ще приемат яки облози.

Вече почти две години никой повече от наше смирение не е атакувал и критикувал Иван Портних. Няма как да ни обвинят, че "играйкаме за него". "Позитанците" да попитат "тъстовете" за какво става дума. Колкото до "Ванко" - той ли не знае, че за врътката му от 14 септември 2013 г. прошка няма. Което не ни пречи да анализираме обективно, че той е фаворит за местния вот във Варна.

bgsniper.com  

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО