Кирил Йорданов джитка с мотор из Варна. Мазна интрига го пласира в играта за кмет на Варна

Кирил Йорданов не мирясва, шушукат непоправими интриганти в "морската столица". Бившият кмет на Варна очевидно нерви закоравелите сплетници. Преди дни го били видели да джитка с мотор из града. И какво? Да не би кандидатите за провинциална слава да са се подплашили че "Киро" ще ги вкара в умишление, ако "внезапно" реши да се включи в битката наесен? Спекулира се, че не само ще застане на стартовото блокче в надпреварата за кмет на града, но щял бил да поведе и листа за общински съветници. Леле, леле...

Междувременно плъзна сочен слух, че Красимир Премянов не склонил да даде на старата си дружка "Тракийските дружества" за изборджийска злоупотреба. Така за Кирил Йорданов остана Политически клуб "Тракия", другото превъплъщение на един и същ електорален контингент, който във Варна от години делят червените и Кирил. Остават, разбира се, и "българите в чужбина". Кирил Йорданов си създаде позиции през годините в тази структура. Маневрите на Кирил осветяват неустоимото му политическо маргинализиране.

Ако бившият кмет все пак се набута отново в подмолите на варненските политически подлости, червените ще загубят най-много. Десният електорат от години смята К.Й. за "образцов предател". Обаче някои червени и спортяги-клиенти може и да се забъркат в интригата. Да видим.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО