Красимир Янков и Асен Дебелия пързалят Боби Гуцанов с "масонска завера" и Добчо Джиков

Борислав Гуцанов отново е на път да се набута заради "старите си приятели". Как не се научи този политически син на Александър Лилов, че трябва да държи приятелите си по-изкъсо от вразите, което, апропо, при него е едно и също - с малки изключения. Лидерът на БСП-Варна се бори да спечели номинация за кметска кандидатура на Столетницата в "морската столица". И? През 2011 г. Красимир Янков и Красимир Премянов го изработиха чрез пласирането в играта на Добромир Джиков. Сега Добчо Джиков няма чак такава схема зад гърба си, а и провалът на неговата близка в НДСВ му тежи, научаваме с прискърбие. Обаче.

Краси Янков и Асен Дебелия не мирясват. Решили са пак да избачкат Боби Гуцанов. След истерията с "онзи лидерски подкуп" на влъхвите на "Позитано" 20 никак не им е до битчиците и интригите в БСП-Варна. Номинацията за "морската столица" ще се забави. Георги Първанов и Румен Петков допълнително наливат масло в огъня. Те рискуват да разбият местната структура на "АБВ" с издигането на Добромир Джиков, но пък да размажат фасона на "позитанците" тук.

Докато пускат напред Добчо Джиков, Първанов и Петков готвят доц. Меглена Темелкова, снаха на Стойчо Бакалов, бивш шеф на сигурността в Билдинга и близък до Кирил Йорданов и крилото в БСП, което се контролираше от хората на култова ДС-фигура като Бай Цвятко Цветков, за да я "вдигнат" при определени обстоятелства като кандидат-кмет. Вариантът с Меглена Темелкова дразни много хора. Местните отворковци твърде непредпазливо подценяват и знаков фактор като о.р. подп. Марин Черкезов, който има непренебрежими позиции в "АБВ" и на "Позитано" 20.

Добромир Джиков и неговият "отбор" ще трябва да се справят и с вразите по масонска линия. Те са се пръснали в щабовете на основни кандидати и това няма как да не внушава, че "брат Добчо" е "маргинален кандидат", редна остра приказка тамадата на тамадите на масоните във Варна. Ресурсът на Добромир Джиков за втори тур е точно никакъв, но на Краси и Дебелия им стига, за да изпързалят за пореден път Борислав Гуцанов.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО