Министърът на отбраната посочва новия шеф на "Флотски арсенал". Бившият депутат от ГЕРБ-Варна "гори"

Свърши се. Самопредложилият се за директор на "Флотски арсенал" бивш депутат от ГЕРБ-Варна "изгоря". Премиерът Бойко Борисов дори не искал да чуе за него. Министър-председателят е оставил този кадрови въпрос изцяло в ръцете на министъра на отбраната Николай Ненчев. Опитите да замесят премиера в кадруване на подобно равнище ударили на камък, научихме от прекрасно осведомен източник на информация.

През уикенда непоправими ентусиасти ще се опитат да лобират пред министъра по време на "изнесеното ешмедеме", пардон, на "реформаторите" в Поморие. Само дето ще се хабят, прокобяват наши хора в обкръжението на "тандема" Николай Ненчев и Меглена Кунева. "Решено е кой ще наследи на поста Георги Стойков.", отсичат информаторите ни в министерството на отбраната.

Министърът на отбраната Николай Ненчев се е спрял на кадър от кариерата, който е работил в КРЗ и във "Флотски арсенал". Става дума за Савин Попов. Всъщност сегашният изпълнителен директор Георги Стойков добре познава Савин Попов като професионалист, защото са работили заедно във "Флотски арсенал", допълват източниците ни на инфо в министерството.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО