"Тъстовете" заформят интрига срещу проф. Красимир Иванов. Провокират "кметски" екшън във Варна, спират проекти

Проф. Красимир Иванов е влиятелна фигура във Варна. През лятото на 2010 г. Иван Костов си го беше харесал за кандидат-кмет на "десните" в града. Цветан Цветанов го спря с оперативна комбинация, заформена от бопаджийски шефове. Хората на Бойко Борисов провокираха медийна кампания срещу именития медик заради уж "нерегламентиран прием" на самопрострелян. Контролираните от властта медии се развихриха, защото им подхвърлиха стръв - пласираха името на знакова фигура като Юрката. И се почна. Красимир Иванов отпадна като вариант за кандидат-кмет, който има потенциал да стигне до втори тур, а там - каквото сабя покаже и неговият несъмнен потенциал, разбира се.

Преди месец-два закоравели интриганти в морската столица тестваха медийните шарани с пусканицата, че проф. Красимир Иванов щял бил да се кандидатира за кмет на града. Леле колко им се иска на "тъстовете" да разбият десницата и да организират широко Ветрило от ляво до дясно за Иван Портних, за да спечели без кахъри втория си мандат. Не само това. Освен пласирането на сочни слухове за кметските мераци на Иванов "тъстовете" реализират и други ходове срещу него зад кулисите. Оказва се, че "тъкачният стан" между Билдинга и Областна управа бачка на пълни обороти.

От години се говори за проект за строеж в двора на Окръжна болница. По времето, когато областен управител беше Иван Великов, кадър на БСП, проектът беше докаран до ПУП. Вкарват го в кметството и там "ресто". Връщат го в областта - Стоян Пасев е повече от близък на "тандема" Кр. Маринов и Ицо Ламята, който "движи нещата". Красимир Маринов е познат като тъст на кмета Иван Портних. Кой няма да се досети, че проектът ще бъде блокиран. Освен този проект в Областна управа събира прах и документацията за изграждането на Оздравително-рекреационен комплекс върху 163 дка в "Чайка" - море, слънце, чуден парцел. И?

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО