Лъскат флотската база във Варна за Росен Плевнелиев

От няколко дни бойците във флотската база във Варна са под пара. Лъскат материалната част заради очаквано посещение на президента Росен Плевнелиев. Служителите си чакат главнокомандващия за 3 май. След решението за назначаването на контраадмирал Румен Николов за началник на отбраната и във Варна бяха заформени рутинни кадрови промени. 

Идването на Росен Плевнелиев в "морската столица" няма как да не бъде използвано от местните "първенци" за пиарстване. Само дето не се знае какъв ще е ефектът, подмятат ехидно саркастично настроени варненци. Докато чака президента, кметът Иван Портних се е развихрил с ремонтите. Даже за крайблокова алея в "Трошево" се е присетил. Нали от година знае, че е там дупка до дупка. Уж щяха да я асфалтират цялата, а се оказа, че само ще пълнят трапищата. 

Е, Росен Плевнелиев няма да го наврат в "Трошево". Не че из центъра ще могат да го поразходят. Градът е изтърбушен. Обаче щял да грейне за изборите. Не за евровота, за местните догодина се канят да режат лентичките Борисов, Плевнелиев и Портних. Засега президентът ще се задоволи само с лъсната флотска база. Малко ли е? Боен флот може и да няма, но база има. И щатове.

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО