"Бойко" влезе с % в мегапаркинга на Маджо във Варна и босът на СИК се върна към "доброто старо БСП" и партньорка за "Ротманс"


Босът на СИК Младен Михалев-Маджо овладя през лятото на 2018г. мегапаркинга на пристанището във Варна след партньорско споразумение с шефовете на варненска икономическа група.  

"Бойко" обаче влезе в мегапаркинга на Маджо с "30% за партията" и босът на СИК се върна към "доброто старо БСП" и партньорката на негови колеги за "Ротманс" Корнелия Нинова.

Битката за мегапаркинга продължава. Депутати, сочени като близки до Иво Прокопиев, се опитват да влязат в него по схемата на "Бойко" с "30% за партията".

"Доброто старо БСП" и партньорката на колеги на Маджо за "Ротманс" Корнелия Нинова са във властта с "Промяната", свързвана с Прокопиев, и босът на СИК може да се опита да си върне чрез тях 100% от мегапаркинга във Варна.

Маджо и "Бойко" обаче ще продължат да са "партия" - колкото властови и икономически позиции овладее босът на СИК чрез "доброто старо БСП" и Корнелия Нинова ще ги дели с "Бойко", такава е играта на корпоративните босове при смяна на властта. 

Корнелия Нинова може да се опита да демонтира модела "Борисов-ГЕРБ", но няма как да демонтира модела "Бойко-Маджо" и техните партньори в старите групировки СИК, ВИС-2 и колегите им другите икономически групи.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО