Босът на СИК Маджо реди министри на БСП?! Босовете кадруват - от премиера до областни управители, във ВПК и кинтите II

"Нинова яко хитрува, преговорите са пунта мара. Босовете кадруват - от премиера до областни управители, във ВПК и кинтите", написахме преди седмица.

Пленумът на НС на БСП в петък го потвърди - Корнелия Нинова предлага депутата от "БСП за България" Иван Иванов, сочен като бивш шеф на СКИ в Шумен, за министър на земеделието.

Босът на СИК Младен Михалев-Маджо ли реди министри на БСП?! Или партньори на Корнелия Нинова от бизнеса с "Ротманс" от СИК?

"В началото на преговорите от "Позитано"20 пласираха версия - "Корнелия иска да е вицепремиер, за да управлява реален ресурс, няма да е председател на парламента", написахме го" и се потвърди. Нинова стана вицепремиер и ще управлява реален ресурс.

Обаче написахме и "Как ще реди властта Корнелия Нинова на "тайни срещи" на "Позитано"20 или от трибуната на парламента - ще й ръкопляскат на речите, но може и да й звъннат за "Ротманс", не само босовете от СИК, бившите й партньори в този бизнес" и Нинова предложи Иван Иванов за министър.

Босовете няма да кадруват само в министерството на земеделието, а и в агенциите и при назначаването на областни управители, и няма да са само от СИК, ВИС-2 или "момчетата от Варна, а и знакови фигури в трансграничния бизнес.  
 
Написахме още "Партньорите от СИК и ВИС-2 - Маджо, Пашата, Таки, Йордан Ченков и Радо Слънцето отдавна не го играят "мутри" или "босове на мутри" и в партньорство с корпоративния тим на "момчетата" овладяха банките, земеделието, туризма и транспорта.

Кирил Петков и Асен Василев бяха министри на икономиката и финансите - вече са наясно кои са босовете и с тях ще редят властта и ще работят, преговорите за властта са пунта мара". И я наредиха - не само Иван Иванов е бил "прокси" на боса на СИК Младен Михалев-Маджо. 

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО