Атаката срещу Бойко Рашков за катастрофата го вкарва в кабинета "Радев-Петков"?! Тандем "Рашков-Цветанов" срещу Борисов


Атаката срещу вицепремиера и министър на вътрешните работи Бойко Рашков за катастрофата на "Струма" вероятно ще го вкара в кабинета "Радев-Петков".

Автобусът е превозвал деца и е нямал право да се движи през нощта, трябвало е да бъде спрян на границата е тезата на атаката.

Появи се версия с източници от службите, че автобусът се е взривил заради контрабанда на евтин турски бензин, която усили медийната атака.

Може да се окаже, че атаката работи за Бойко Рашков, който изнесе битката срещу ГЕРБ в предизборната кампания. 

Бойко Рашков вероятно ще бъде номинация и "квота" на президента Румен Радев в кабинета "Радев-Петков" заради решаващото му участие в акциите за демонтиране на модела "Борисов" и за да бъдат парирани атаките.

Бойко Рашков ще продължи акциите срещу ГЕРБ като министър на вътрешните работи в кабинета "Радев-Петков", за да подготви отнемането на властовия и икономически ресурс на местните избори.

Според източници от предизборни щабове Бойко Рашков и Цветан Цветанов са направили тандем, за да отстранят ГЕРБ от местната власт в София, Пловдив, Варна и Бургас

Тандемът "Рашков-Цветанов" ще работи "Продължаваме промяната" да овладее кметските позиции в София, Пловдив, Варна и Бургас, за да се гарантира чениригодишният управленски мандат на пропрезидентската партия.

Включването на Бойко Рашков в кабинета "Радев-Петков" и формирането на тандема "Рашков-Цветанов" са знак, че през втория си мандат президентът Румен Радев ще работи ГЕРБ да не се върне на власт, каквато заявка направи преди балотажа. 

Бойко Рашков като министър на вътрешните работи в кабинета "Радев-Петков" ще бъде ключов фактор - ще стартира атака срещу кметовете на ГЕРБ в София, Пловдив, Варна и Бургас, ще овладее напълно МВР до местните избори и ще блокира на макс предизборната кампания на ГЕРБ.

Само посланикът на САЩ Херо Мустафа може да стопира сценария за отстраняване на ГЕРБ от ключови позиции в местната власт с ресурса на МВР, ако американците искат да запазят партията на Бойко Борисов като свой актив и ресурс за влияние. 

Херо Мустафа демонстрира влиянието си с декларацията на посолството за репликата "Крим е руски" на президента Румен Радев, който уточни позицията си.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО