Само Херо Мустафа може да спре тандема "Радев-Рашков" да превземе София, Пловдив, Варна и Бургас от ГЕРБ

Само посланикът на САЩ Херо Мустафа може да спре тандема "Радев-Рашков" да отнеме София, Пловдив, Варна и Бургас от ГЕРБ.

Сценарият на президента Румен Радев е очевиден - чрез ресурса на Бойко Рашков като министър на вътрешните работи да превземе крепостите на ГЕРБ в местната власт.

Според източници от предизборни щабове Радев и Рашков са привлекли за съюзник Цветан Цветанов, който организираше предизборните кампании на ГЕРБ и все още разполага със свои кадри в цитаделите на ГЕРБ - най-вече във Варна.

Източник от ГД БОП заяви, че атаката срещу някои от кметовете вече е стартирала със задействането на оперативни разработки. Според него целта е да си подадат оставките или да не се кандидатират за нов мандат.

ГЕРБ няма ресурс за организирането на протести с мащаба на 2013 и 2020, а и Бойко Борисов не е привърженик на протестните акции, които може да провокират мощни контрапротести.

Само посланикът на САЩ Херо Мустафа може да стопира сценария за отстраняване на ГЕРБ от ключови позиции в местната власт.

bgsniper.com 

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО