"Крим е руски, какъв да е?!" спечели вота на БСП. "Русия не ни е враг!" ще бъде опровергано от базите на ВМС на САЩ


"В момента (Крим) е руски, какъв да е?!" на президента Румен Радев спечели вота на БСП. "Крим е украински" на проф. Анастас Герджиков не печели дори sms от посланик Херо Мустафа.

Генерал Радев спечели само по една тема дебата с проф. Герджиков - геостратегическата. Генералът е наясно, че американците няма да му скочат за това "предателство".

САЩ са се отказали от Крим - знаят, че Путин никога няма да го отстъпи, затова искат черноморски бази в България и Румъния. Генерал Радев е разчел знака и направи силен ход.

Корнелия Нинова може да не гласува за Румен Радев, но той спечели вота на БСП на 100%. Интрига в неделя няма да има. "Крим е руски, какъв да е?!" гарантира втория мандат на президента. 

Позицията на Румен Радев "Русия не може да ни бъде враг!" е зарадвала Кремъл, но няма как да се е харесала в американското посолство. 

Генерал Радев спечели дебата с проф. Герджиков по геостратегическата тема, но ще загуби срещу американците, ако се противопостави на геостратегическото им разгръщане срещу Русия. 

Разполагането на база на ВМС на САЩ ще бъде главната тема на втория му мандат с американците, както F-16 на първия. 

"Русия не може да ни бъде враг!" означава, че президентът Румен Радев е против база на ВМС на САЩ.

База на ВМС на САЩ ще провокира Русия да разглежда България като "вражеска страна", даже да не го обяви официално.

Позицията "Крим е руски, какъв да е?!" напълно покрива реалността и беше много силен ход на Румен Радев. 

Тезата "Русия не може да ни бъде враг!" обаче може да бъде опровергана от разполагането на база ва ВМС на САЩ.

Базата ще бъде въведена като цел за руските ракети, а това означава, че България става вражеска територия. 

Румен Радев може да провокира "дискретно" протести срещу базата на ВМС на САЩ - не само "Възраждане" и "Атака" ще го подкрепят.

Американците обаче ще организират протести срещу президента и този път "Сорос" ще бъде срещу Румен Радев - не само ГЕРБ ще ги подкрепят. 

"Крим е руски, какъв да е?!" гарантира на 100% втория мандат на президента Румен Радев, но "Русия не може да ни бъде враг!" ще го направи "сложен".

Както и протестът срещу посолството на Република Турция по време на дебата. Ердоган разполага с ресурс да превърне втория мандат на президента на практика във военен.

bgsniper.com 

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО