Нинова имала усещането, че Борисов управлява. Може, след няколко месеци и срещи с Пеевски, Маджо и Цветелина Бориславова

"От два дни имам усещането, че Борисов управлява държавата", написа в пост Корнелия Нинова.

Може и да управлява, след няколко месеци и няколко срещи с Делян Пеевски, Младен Михалев-Маджо и Цветелина Бориславова. 

Бойко Борисов обяви, че няма да е депутат, за да има време да стегне структурите на ГЕРБ за изборите след "зимата на тяхното недоволство".

Борисов обаче няма да обяви срещите си с групата "анти Херо Мустафа" - Пеевски, Маджо и Цветелина Бориславова. 

Делян Пеевски е "враг" на посланик Херо Мустафа след "Магнитски", направи й показно в старопрестолната столица Велико Търново и победи Христо Иванов, сочен като близък до кръга "Сорос", Иво Прокопиев и посолството на САЩ.

Младен Михалев-Маджо има да връща Ресто на посланик Херо Мустафа, която дала бош на "вражеска масонска ложа"-конкурентен корпоративен кръг и отворила коридор на "пътя на Копринката" 

Цветелина Бориславова била силно мотивирана да покаже на посланик Херо Мустафа колко се объркала за "силното израелско лоби" на Даниел Лорер и го посочила за министър на външните работи. 

Борисов, Пеевски, Маджо и Цветелина Бориславова са мощна политико-корпоративна група. ГЕРБ и ДПС ще бъдат политическата съставляваща, а трансграничният бизнес на Групата - газ, петрол и ток, ще осигурят връзките с външни фактори със силни позиции в САЩ (Турция, ОАЕ, Катар и Саудитска Арабия) за връщането във властта. 

Групата ще слави кабинета "Радев", но не с протести като през лятото на 2020, а с блокиране на държавата като през 1997г. - пътищарите на Пеевски и Борисов само загряха, шефовете на синдикатите са близки до Групата.

След няколко месеци Нинова няма да има само усещането, че Борисов управлява държавата.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО