US взеха властта през ЦРУ. Триумвиратът Борисов, Пеевски, Доган слиза от сцената, пренарежда си икономиката към офшорки

Американците очевидно командват парада - протести, санкции, рокади в кабинета. Как става така - ЕС плаща, US поръчва музиката?!

Така - през ЦРУ, което овладя службите и държи всички босове с компромати. Борисов все още им е необходим и го подкрепят.

US взеха властта, следващият премиер ще е американско прокси - Димитър Радев или Даниел Митов.

След идването на кюрдката Херо Мустафа за посланик ЦРУ разигра комбинация, за която имаше подходяща оперативна обстановка.

Делян Пеевски и Ахмед Доган бяха вкарани в интрига с Бойко Борисов - "Можеш да останеш премиер, но се дистанцираш от тях".

Христо Иванов, протеже на кръга "Сорос", организира акцията в "Росенец" и това доведе до свалянето на охраната от НСО на Пеевски и Доган.

Бойко Борисов беше атакуван с протестите на Групата "Сорос" - за тактически кадрови и стратегически властови цели.

След приемането на оставките на "пеевските" министри Борисов обяви, че след март няма да е премиер.

Така триумвиратът Борисов, Пеевски, Доган слиза от сцената, пренарежда си икономиката към "офшорки".
 
Десницата и партията на Цветанов ще са новите играчи във властта. Борисов остава в играта с ГЕРБ, но премиерът ще бъде посочен от "янките".

Играта на американците има геостратегическа цел - блокиране на руските властови и икономически ресурси. Кремъл губи позиции с отстраняването на Триумвирата от сцената.

Затова ЦРУ организира поредната цветна революция под патронажа на "Сорос" - протестиращите вече искат "Всички вън", но най-вече - Борисов, Пеевски и Доган.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО