Кирил Добрев яко разкешва във Варна в свирепата битка за “ЧЕРВЕНИЯ ТРОН”

Провадийският ДДС измамник Димитър Димитров пазари партийни гласове за Кирчо Добрев!

 

След налитанията на бой и саморазправа с партийни членове на “Позитано”, шансовете на Кирил Добрев за избирането му за партиен вожд главоломно се стопяват.

Поради това Кирчо Добрев отново е активирал своята дясна ръка във Варна – Иван Иванов “Пилето”, споделиха запознати със случващото се. В ход е лично изпитаната от варненския депутат по време на избори схема за пазарене на партийни гласове на килограм. Залога е голям, защото при провал на Кирил Добрев в битката за върха в БСП, двамата ще са аут от следващия парламент.

Партийни членове се възмущават, че от името на “народния представител”, на терен действал известния в региона ДДС измамник и бивш активист и спонсор на БСП-Провадия, Димитър Димитров – Митко “Проватона”.

 

на снимката: Митко Проватона с белезници, воден към поредното си дело

Макар и с доста поотънял джоб покрай конфискациите от КПКОНПИ, които последваха след осъждането му за крупни далавери с източване на ДДСМитко – “Проватона” все пак се е съгласил да задели част от “източените” пари, срещу ангажимент за депутатски чадър и парче от баницата след изборите, казаха негови приближени.

Същите са дочули, че според Димитров кризата от коронавируса е принудила партийните членове да си дават гласа за дребни пари, така че покупката нямало да му излезе повече от 50 хиляди лева, пише Топ Нюз.

Припомняме, че Националния съвет на БСП взе решение, вътрешнопартийния избор за председател да се състои на 12.09.2020 г.

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО