На стадион "Локомотив" протест за "Спартак" нямаше

Днес, на обявения протест от Иван Петров на родители от ДЮШ имаше 2-ма родители. Децата кротко тренираха , а ултрасите отстрани дебатираха бъдещето на "Спартак".

Журналистите предизвикаха среща между Иван Петров и Атанас Атанасов (Орела). Дебатът бе неравностоен, заради липсата на печеливша теза при Петров, поради обявяването на клуба, чиито шеф е той, във фалит (несъстоятелност).

Стана ясно, че ФК „Спартак-Варна“ с Ръководител Атанас Атанасов (Орела) има Договор с Община Варна за стопанисването на стадион „Локомотив“ (след Решение на Общински съвет-Варна) и предстои въвод във владение. Предстои, също така и спешен ремонт на съблекални и терен, за да може децата на "Спартак" и мъжкия отбор да тренират и състезават пълноценно.

Доста години във футболния "Спартак" на практика има две официални (или неофициални) позиции, че и от време на време два клуба. Това доведе до напрежение между ветерани, деятели, фенове, ултраси, ръководители. И те всичките са спартаклии.
Този възел от проблеми (според нас в основата стоят лични и групови интереси) може да бъде решен само, ако се прояви разум и има само един футболен "Спартак". И всички със сини сърца застанат зад него, загърбвайки всичко негативно. Тогава и отношението на обществеността към "Спартак" ще бъде положително, а с това идва и помощта от авторитети и спонсори.

Колко е просто! Дошло е времето за единен "Спартак". Каквото казва Стоичков за ЦСКА, същото това, важи с пълна сила и за "Спартак".

Варненци искат да видят сериозен "Спартак", сериозни спартаклии, защото за сериозна работа трябват сериозни хора. Тази борба на хората със сини сърца си струва.

Днес+

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО