Отборът на район Аспарухово грабна купата на великденския турнир на СДС Варна

Отборът на район Аспарухово е победител във великденския футболен турнир, организиран от СДС Варна. Футболистите с капитан Кристиян Ганчев, /който стана и голмайстор на турнира с 4 отбелязани гола/ се увенчаха със слава, след като елеминираха на финала отбора на район Владиславово с 4:1 .

Общо 6 отбора от петте районни организации на синята партия във Варна си оспорваха титлата на турнира, който се проведе на 30 април на спортния комплекс в Аспарухово.



Почетен гост на турнира бе и известния международен съдия от близкото минало – Кирил Савов. Личност, която е допринесла много за развитието на българския футбол. Понастоящем той живее в Аспарухово.

Публиката горещо подкрепяше своите фаворити и насърчаваше всяка устремна атака към противниковата врата. Поздравления към участниците поднесе председателя на СДС Варна д-р Янко Станев, който връчи купата на шампионите.



“ Този турнир ще стане традиционен, защото спорта носи настроение и ни прави по-добри. Желая на всички светли великденски празници“ заяви пред многобройната публика лидера на СДС Варна./sdsvarna.net

Снимки:Георги Спасов

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО