Веселин Данов отново "сапуниса" Янко Станев и Аврам Тодоров. За клипа с Хитлер се "разсейва" засега

Старите политически играчи на Варна не се пускат лесно от Хорото. И си "плащат" с препратки, вметки и подмятания в сайтове, контролирани от техни бивши колеги и приятели. Веселин Данов пак "сапуниса" Янко Станев и Аврам Тодоров. За клипа с Хитлер се "разсейва". Засега. Иначе не пропуска да се гаври гаргарно-ехидно с набедени за негови доскорошни политически "дружки".

"Който не се вслушва в гласа на Съдбата, тя го влачи безмилостно...", реди поучително стоикът Сенека, но кой ли пък от старите играчи има време да чете, пардон, докато спасява остатъчната си кариера на провинциален нотабил-бил-бил-бил.

"Точно тогава едни от протестиращите в кавички, които бяха платени от Янко Станев, Борислав Гуцанов и  други псевдо-герои, използваха ситуацията, за да поискат оставката на Кирил Йорданов и на ОбС. (...) Някой да е чул, че Янко Станев, Аврам Тодоров или някой от другите, с поисканите оставка, да са си ги подали!?", "рисува" бившите си колеги Веселин Данов в сайта си "Интриги".

Играта на Веселин Данов едва ли би трябвало да изненадва Станев и Тодоров. Апропо. Аврам Тодоров е неглижиран от Борислав Гуцанов в листата за общински съветници - бивши десари се питат дали бил поставен 18 или 28 позиция. Всъщност Аврам Тодоров приключва с Общинския съвет повече от достойно, след като цял мандат бе успешен лидер на групата червени съветници.

Докато старите играчи на Варна си мерят "чурките" публично, Бойко Борисов се хвали във Фейса с брониран "Майбах" с надпис на номера "AGA". Като същински КЪРАГАСЪ "Бойко" се опитва да натири старите играчи, докато ги успива чрез влюбения, ех, във Виктория Петрова техен душеприказчик Красен Кралев, известен още и като "любимеца", без пардон, на Шишко Дебелянски.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО