Борисов, спасявай "Ванко", "Големият кораб" потъва! Край Ivan PortNOT се навъртат само олигофрени и продажници

Бойко Борисов се топнал в морето край Варна. Чистичко било. Суперско. Думица не обелва "Бойко" за калтащините край Ivan PortNOT. Селяндурско-комплексарската идиотия с надписа върху "Големия кораб" бил "самоинициатива" на софийски лазерен спец, ти да видиш. Очеизвадно стана, че край Ivan PortNOT се навъртат само олигофрени и продажници. Имаме питане към лидера на ГЕРБ. Борисов, нали си много гъст с Красен Кралев, нали си го гушкаш вече и публично, що не го поразпиташ като коя е аджеба тази фирма, която обслужи "Ванко"-то с олигофренската "самоинициатива".

Борисов, да не се окаже, че Красен се е "разтоварил" откъм медийни "аксесоари", пардон и прочие, а си е оставил да са му под ръка само рекламно-пиарните мистрии?! "Бойко", кака Славка ли прибра сайтовете на Красен? Или "Шишко" се бръкна, за да разкеши на Красен? Или кака Славка е заформила "ресто"-сделка за изчистване на стари задължения, натрупани подир заформянето на схемата "50 на 50". Апропо. Борисов, приятели на Красен изпищяха по време на бунтовете в Общинския съвет на Варна. Любимата Дебелана на "Ванко" здраво охрачи негови партньори. Що ли? "Шишко" ли ги поръча за хатъра на Данчо Ментата, Борисов?

"Бойко", не можем да повярваме и това си е - да си гушкаш с публична страст и нега Красен Кралев край ШАДРАВАНА, да ти е под ръка този световен, ех, пиар-мен, този КРАЛ, крал, крал, крал, на пиара, а да изпуснеш СИКИША. От колко време те предупреждаваме, Борисов, че на "Ванко" ще му оформят "шадраван сикиш" за празника на Варна? И го оформиха - по КРАЛевски. Софиянчета. Ако се окаже, че са и коньовичарчета, няма да питаме дали всъщност не са от Банкя. Красен трябва от свинарника да ги е изкарал, за да натворят кретенията с Ivan PortNOT.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО