Кметът на Варна да се готви за "черен пиар". Мачкани от Иван Портних гербаджии злорадстват за припадъка

Иван Портних припадна. Това беше новината на деня в България. Ужасяваща събота за гербаджийските схемаджии. "Тъстовете" си мерели кръвното един на друг, гаргарят се гавраджийски възмутени граждани, които ненавиждат тези ненаситни алчници. Само Красьо Дебелия се плацикал лаежерно в басейна на любимия си хотел, без да му пука, че другите "тъстове" се носят като привидения. Групировката на "тъстовете" беше разтресена от кошмарния припадък на Иван Портних.

Световни политици са припадали, ама в преклонна възраст - като Джордж Буш-старши, като впиянчения Борис Елцин. Иван Портних дори няма 40 години. И? По тази причина са дамлосани "тъстовете" - млад и прав мъж припада като треснат от жегите старец. Лошо. Всъщност лошото за "тъстовете" предстои. Много малко му трябва на "Бойко" да ги бастиса - вече само прятелството с Ицо Ламята го спира, отсича наш информатор в най-близкото му обкръжение.

Кметът на Варна трябва да се готви за мощна атака с "черен пиар" в социалните мрежи. Играчите, които от месеци гласят многофазовата негативна кампания, се събраха часове след припадането във вилата на печен изборджия. Решили са да задържат старта на кампанията, за да не провокират жалостивост към Портних в сърцата на добротворните българи. Обаче припадането ще бъде използвано като илюстрация при старта на "черната кампания" през третата седмица на септември. Да видим.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО