Павел Димитров разбива ГЕРБ-Варна. "Тъстовете" се ошашавиха, искат "тайна среща"

Леле, що стана?! Как сe получи така, че партито за кръглата годишнина на Павел Димитров, бивш бигбос на ГЕРБ-Варна, се превърна в основна тема в средите на "намазаните" гербаджии? Какво толкова ги уплаши една "невинна сбирка", ех? Е, да - събрали се стотина мастити варненци да уважат ексшефа на варненското следствие, какво толкова.

Само дето Киреча не бил много радостен в този ден, научаваме. Както първи и единствени надлежно осведомихме "просветената публика" в морската столица, Киреча бе поставен под зорко наблюдение от "външните" във Варна. Както и да е - Павел Димитров е знаков варненски адвокат и няма как да не защитава, който го потърси.

Киреча не е бил единственият кахърен тези дни. "Неговото нищо не е.", ниже "блага приказка" наш човек в обкръжението на Павел. "Само да знаете колко са ошашавени "тъстовете". Слухът, че Бойко Борисов отново се интересувал от Павката, ги смаза.", продължава нашият източник на информация. "Тъстовете" напирали за "тайна среща" с Павел Димитров, за да съгласуват позициите за местния вот, леле, леле.

Какво има да съгласуват? "Тъстовете" изхвърлиха П.Д. от ГЕРБ. Насъскаха Цветан Цветанов срещу него. Доноси летяха до Банкя. Всекиму своето, а на "тъстовете" да им се притури, съскат фенове на П.Д. Ако той преуспее в разбиването на ГЕРБ-Варна, Иван Портних ще види победа на първия тур в шестък.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО