Асен Дебелия сложи изборджийските си мрежи във Варна на Тезгяха. Червени преглъщат стари вражди


След тежките удари, които инкасира Асен Дебелия на последния пленум на БСП, старият изборджия се е ориентирал към договаряне с играчите за местния вот във Варна БЕЗ НИКАКВИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ. На миналите парламентарни избори хората на Дебелия бастисаха с чавки Борислав Гуцанов и Анелия Клисарова. Техният човек влезе в парламента. "Пуйчетата" в ОД на МВР-Варна спяха юнашки сън. Както беше договорено с "Шишко", разбира се.

Сега Асен Дебелия слага изборджийските си мрежи във Варна на Тезгяха. В схемата участват доста му от Ветрино, както и търговец с акцизни стоки, базиран в луксозен палат в Звездица. Новото при сегашната Раздавачка е препозиционирането на стари врази като партньори на Дебелия. Червени функционери в "морската столица" преглъщат стари вражди с Асен Висаджията, за да намажат Филията. О, не, не става дума само за мангизи срещу организирани гласоподаватели.

Залогът е много по-голям. Иде реч за овладяване на властови капии, които да осигурят ресурс за влияние на играчовците да участват в преточването на бюджета на Варна. Мърсаците са ЗИНАЛИ ДА НАЛАПАТ ВАРНА, без да се притесняват, че ще им преседне.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО