Млад варненец вдигна скандал на Георги Първанов: "Сложи си табела, че си за Сорос!"

Георги Първанов бе тежко провокиран от млад варненец на велосипед, който го простреля с въпроса - "Ти не прати ли войници в Ирак?!". "Гоце" също мина на "ти" - "Ти за Садам ли си?!". На което одма получи "ресто" - "Ти за Сорос ли си, сложи си табела, че си за Сорос?!". Първанов си подви опашката и остави човек от охраната си да се разправя с възмутения варненец.

Наглият охранител се опита да мачка протестиращия варненец. Обвини го, че нарушавал пространството на "частен адрес", визирайки щаба на "АБВ" във Варна на ул. "Братя Шкорпил". Да не би хората на "Гоце" да твърдят, че офисът на партията във Варна е "частен адрес"? Гражданинът отговори, че не нарушава пространството на "частен адрес", тъй като е на обществено място - на улицата.

Гардът на "Гоце" не спря да мачка гражданина, обвинявайки го, че нарушава правилата за движение, пречейки на другите водачи на МПС на улицата. Протестиращият не му остана длъжен. Междувременно гмежта на "подръчните журналюги" беше заела цялата улица. Охранителят не ги юркаше, че пречат на движението. Апропо. Гардовете на "Гоце" катаджии ли са, къде са служителите на Даниел Пашов, директор на ОД на МВР-Варна, да ги поставят на мястото им.

Скандалът във Варна бе покрит от дашните медийни подлоги. Дворняшките на къса каишка реднаха обичайните калташко-поръчкови дописки. Първанов това, Първанов онова, щял бил да обучава млади "азбукари" да печелят избори, ти да видиш. (Дърти флигорни ще се плюнчат в комплекс "Соната" в Кранево.) Ще спечелят - в шестък. "АБВ" е обречен клиентелистки проект, който неминуемо ще катастрофира на местния вот.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО