Мишките на Асен Дебелия цвърчат на умряло. Красимир Янков залага на ГЕРБаджийски ренегати

Михаил Миков дава нишани, че е на път да се еманципира от Семейството. Натирването на Антон Кутев от Изпълнителното бюро на БСП е тежък удар по протежетата на Сергей Станишев и Мониката. Мишките на Асен Дебелия процвърчаха на умряло. Схемата на Дебелия е дестабилизирана. Кутевчето бръщолеви глупотевини срещу "Шишко", но ако той реши да заформи "ресто", ибрикчиите на Асен Дебелия и Мониката ще бъдат набутани в кучи гъз.

Междувременно Красимир Янков залага на ГЕРБаджийски ренегати, изпълзели на припек в остатъчната БСП. Целта на Янков е очеизвадна. Опитва се да си върне капиите в Областния съвет на БСП, които загуби след избирането на Цонко Цонев за областен председател на БСП-Варна. Красимир Янков работи за Бойко Борисов. Ако Михаил Миков остави разрушителните процеси да се развиват на самотек, БСП в "морската столица" може отново да се размине с второто място на кметския вот.

Политически вещери прокобяват, че БСП разполага с потенциал най-много за 5-6 общински съветници. Ако Красимир Янков преуспее със стратегията за бастисване на градската организация, червените ще се сринат на изборите. Вместо да консолидират хардовете и да влязат в същинската кампания с 15 000 избиратели от "твърдото ядро", червените ще загубят позиции. Ако "реформаторите" вкарат повече съветници от БСП-Варна, това ще означава само  едно - тренд към маргинализиране за червените.

Никой няма да ги брои за нищо след местния вот при подобен резултат. Гербаджиите ще се договорят с другите играчи на корпоративно-политическа основа. Червените ще се превърнат в партийните клошари на "морската столица", ще станат политически трохари за образец, дворняшки на каишка. Нещо повече - просяци, клечащи за подаяния от "тъстовете". Дотук ги докараха такива като Асен Дебелия. Бесепарите да се сърдят на себе си. Някогашните им спонсори сега са при "реформаторите".  

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО