Портних, "малките камъчета" обръщат колата, нали знаеш. Какво ще правиш с големите - с "тъстовете"?!

Иван Портних беше много умислен по време на представянето на новата "софийска бригада" (Някои местни интриганти им погаждат номер с показно-респектиращо "Външно" на "пашовци", така че Даниел Пашов наистина трябва да е прецизен в изпълнението на задачите от Бойко Борисов.) Защо ли? Нали указваше на "гостите" по мобито откъде да минат, за да стигнат най-лесно до Билдинга и колите да подходят дискретно. Защо беше толкова унил Иван Портних - само заради "аналогията" с онази злополучна "софийска бригада" ли? Да не би пък да се тревожи заради слуховете, че Б.Б. бучал заради "тъстовете"?!

Портних, "малките камъчета" обръщат колата, нали знаеш. Как става така, че някои от "малките кметове" си затварят оченцата лъстиви и се разсейват за търговци, които разположиха "обектите" си, преди да са получили разрешителни? Пиеш ли сокчета по гезмето, Ванко, пиеш ли? Що не седнеш с наше смирение в култовото кафене в хотел "Черно море" на прясно изцеден сок да поогледаме заедно, за да видиш колко чудесни са чудесата Господни, както реди Дядо Вазов. Може да чуеш интересни истории за някои гербаджийски кадри. Докато собствениците на магазини по "Княз Борис I" са пред фалит, някои "отворковци" правят мангизи от "Истината", както му викали на един намазан гербаджия. Даже продават "късметчета на истината".

Кой издаде тези "разрешителни", Портних, кой? Колко служители от Билдинга трябва да следят за търговската дейност? Колко, Портних? И как си вършат работата, изпълняват ли си задълженията по длъжностна характеристика? "Малки камъчета" ли, стой та гледай, ако не вземеш немедлени мерки. Апропо - "големите камъни" да не те вкарат в умишление повече от строежите около Шведския? Става дума за "тъстовете", разбира се. Ето ти нещо "оперативно", което е стигнало до ДАНС, когато "бопаджиите" бяха там - "През лятото на 2014 г. "тъстовете" контролиха 90% от раздавачката на точките за сладоледаджиите.". Какво ще правиш с "тъстовете", Портних?!

Генерираната организирана партийна подкрепа може да се отлее в Канализацията, ако се надигне вълна от недоволство срещу "тъстовете". Каква кампания ще въртиш, Портних, ако в един прекрасен ден "морската столица" осъмне с надписи - "Да освободим Варна от "тъстовете""?! Сетне при "кака", пардон, Дарина ли ще ходиш, Портних?

bgsniper.com 

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО