Намазани играчи точат зъби за златни парцели във Варна. Залагат за "брокери" на Шишко и Сашо за "Македония" 98

Битката за златни имоти във Варна е във вихъра си. Намазани играчи точат зъби да лапнат апетитни терени и култови сгради на пъпа на пъпа на "морската столица", докато центърът на града прилича на фронтова зона, за да се облажат от скока на цените, след като кметът Иван Портних лъсне предизборно Варна. Залагат за "брокери" на Шишко и Котарака, но този път и други "фактори" са в Кушията.

"Брокери" на Шишко и Котарака заформиха яки сделки по времето на Ники Василев - прибраха апартаменти за без мангизи в масивни сгради на бул. "Мария Луиза". На 15 април правителството взе решение за златен имот във Варна и "обичайните заподозрени" се раздвижиха минути след това - брокерите им да не са били в коридорите в сградата на МС?!

Правителството даде съгласието си "Земинвест" ЕАД да продаде чрез търг свой имот с площ от 1400 кв. м. на ул. "Македония" №98 във Варна. Дружеството е със сто процента държавно участие, собственост на Министерството на земеделието и храните. Средствата от продажбата на имота ще се използват за погасяване на натрупани задължения и за оборотни средства за осъществяване на текущата дейност на дружеството.

Писахме преди месеци за този имот. Както и предположихме - оформило се е във времето "инвестиционно намерение", задвижени са процесите, почукано е на "правилните врати". Да се обзаложим ли, че "правилни хора" ще спечелят търга?

bgsniper.com

 

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО