"Позитанци" прецакват Гуцанов, подкрепят Папазов?! "Тъстовете" заграждат Борко за вота...

Червените активисти от лагерите на Борислав Гуцанов и Красимир Янков подпалиха моторетките, след като разкрихме, че на "Позитано" 20 тече люта битка за кандидат-кметската номинация за Варна. Данаил Папазов загуби темпо. Стартира с договорки рано-рано - през декември само дето не го бяха обявили за сигурен "независим кандидат, подкрепен от БСП" и Делян Пеевски. Боби Гуцанов заформи "байпас". Джуниър посочи Анелия Клисарова като вариант, подсказвайки, че няма да се дърпа много-много, ако го издигнат за втори път за партиен кандидат-кмет на БСП за Варна. Кое го кара да смята, че вътрешнопартийните "саботажи" от 2011 г., както твърдят негови поддръжници, сега ще му се разминат?!

"В събота Красимир Янков ще даде всичко от себе си, за да си върне на Боби Гуцанов за провалянето на Пламен Стоянов на изборите за областен председател на БСП. Лобито на Янков е по-силно и ще наложи Данаил Папазов. Анелия Клисарова няма шанс. Папазов ще е кандидатът на БСП!", отсече убедено наш човек от обкръжението на Борислав Гуцанов. Информаторът ни има дебели връзки във върхушката на БСП - като корабни въжета са. Рядко е грешил в прогнозите. Нека видим как ще е сега? Данаил Папазов изгуби инициативата след кадровите крошета на Бойко Борисов в пристанището. Червените може и да го подкрепят, но това едва ли ще му стигне за втората позиция. БСП-Варна ще се цепне по средата...

Колкото до Боби Гуцанов - той дали няма да редне "ресто" за 2011 г., ако вражеското лоби победи за номинацията. От месеци се носи отровна мълва, че "тъстовете" заграждали негови активисти да подкрепят "нелегално" кампанията на Иван Портних. Ако Борко Гуцанов реши да мъсти, може да избере да го стори по друга схема. Да видим.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО