"ГЕЛОСАНИТЕ", И КАТО ТАРАШИТЕ "ДОМА" НА ЧЕРНИЯ РОДИ, К’ВО! ЧЕРНИЯ РОДИ ОТДАВНА Е В КУБА!

Още когато Бойко Борисов даде "заповед" "до седем дни" да заловят поредните "килъри”" – номер нам си кой – АФЕРА и БГСНАЙПЕР в прав текст написаха, че се чакат арести на "мющерии", по "оперативен списък" за да има дунанма и да се пънем пред обществото, че „гелосаните” МВР и спецслужби правят нещо изобщо, не като нищо, а като нещо. Още в сряда написахме за Черния Роди и че дъщеря му омъжена за Мартин Джито. Е,и? Всички мълчаха "контролирано". Преписаха ни чак 8 часа след байряма.

В четвъртък "гелосаните" правели тараш "в дома на Черния Роди". Е, и? Вчера ви го написахме в прав текст, че отдавна Роди е в чужбина. Днес да уточним за "пуйчетата" и "гелосаните" ченгета – в Куба е. Е, и? Нима "оперативно" не знаете, че е там от доста време? За какъв такъв Бойкоборисовски цирк правите тия шумни, обадени на журналята предварително, "тараши"? Щото Черния Роди е олигофрен ли да си забрави някои неща "в дома"?

На това му се вика откровена ченгеджийска тъпанарщина. Иначе журналята са опиянени от "килъри 7", и от "знакови" фигури в ъндърграунда на Варна – все мишки и агенти – мишоци, от които най-известният е Шванца, щото бил гадже на Мая Илиева. Е, и? "Босове" – нананайна.

От целия пореден цирк нищо няма да излезе, защото "безспорните доказателства" са пунта – мара, т.е. липсват изобщо. Целта е  някой някого да натопи и да подпише предварително написани от ченгетата литературни оперативни съчинения. "Безспорните доказателства" са винаги някакви показания на притискани и награждавани "защитени, анонимни свидетели". Като Близнака. Така че, който гърми и трещи медийно за поредната тъпня на МВР – Борисов и Пеевски, не само не е в час, но и жълтакав журналя не е. Просто пощенска кутия на милиционерите с гел.

Afera.bg

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО