Червени продажници се предлагат на ГЕРБ-Варна, "другари" се усукват край Данаил Папазов

От Ивановден до Бабинден по нов стил някои мастити фигури в БСП-Варна, които по-скоро са долнопробни партийни мастии, се продадоха по няколко пъти. Първо се предложиха на босове от ГЕРБ-Варна. След това се завърнаха за малко в "правата вяра", за да понюхат ще има ли манги от "Позитано" 20, тъй като хората на Мишо Миков се ориентирали уж към Анелия Клисарова. От два-три дни се усукват край "щабисти" на Данаил Папазов. Червените брокери срам нямат. Паролата е - "По-добре Иван Портних, отколкото кмет на десните!". Цитатът е буквален. Когато му дойде времето ще приложим запис, който ще втрещи бесепарите. Шефовете им ги предават и продават на караминьол.

Покрай червените и депесари-измамници се опитват да захлебят в няколко щаба едновременно. Доскоро се въргаляха в изборджийската кочина на "азбукарите". Сега са зачислени на котлова храна в полевата кухня на "тъстовете". Чудим му се на Иван Портних. Как не усеща опасността? Старите играчи край него са го зарибили, че трябва да се напъне да спечели на първи тур, защото на втория можело да го "спазарят". Серви. Контрапие. И сетне - смач. Ако Ванко се увлече в мръснишката игра с "брокерите", може да омерзи варненци, които да го отсвирят за всеобща изненада, ех. Така ще се раздели с нарисувания сценарий за кампанията.

Окриване. Слиза Бойко Борисов от джипа пред Катедралния храм във Варна. Шлейф от гербаджии се юрва след него и Иван Портних по рефрешнатия пешеходен ринг до ФКЦ. Там оформят кратък хепънинг. Подир това Ванко и "Бойко" слизат през подлеза до чакащия ги кортеж. Отиват на голямото откриване на кампанията в ДКС, където обявяват, че от десет милиона за ремонта са спестени неколкостотин хиляди, които са дадени за детска градина и детски площадки. През следващите дни Лиляна Павлова и Красен Кралев обикалят от "Аспарухово" до "Чайка" - борчета, градинки и прочие. "Кралят на пиара" е убедил Б.Б. в кампанията във Варна да не участва Цв.Цв. "Тъстовете" също са "на прикритие". И?

При толкова предсказуема кампания, в която местните червени вождове са си плюли в устите - "По-добре Иван да остане, отколкото да дойдат десните реваншисти!", да се обзаложим ли, че залозите за Ванко няма да дават висока премия. Обаче. Продажниците и "отворковците" ще бъдат изненадани. Бигбосовете тепърва ще преговарят за Варна. Да не говорим за "външните фактори", които ще докарат кораби на USA в Залива. Точно като в кампанията през есента на 1995 г., когато Кирил Йорданов уж беше "силен-вилен" с Краси Премянов напред, но загуби тежко.

Ако Иван Портних се отвори на игра зад кулисите с червени продажници и брокери от ДПС-Варна, да се готви за кошмарна кампания. Може и да спечели с триста зора, но косицата му ще се белне като на Бойко Борисов. Изолираният от кампанията Цветан Цветанов ще докладва на Марси Рийс, че който е трябвало да спечели, е победил. КОЙ?!

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО