Борисов е голяма работа, има поне "трима кметове" за Варна. Красен Кралев бил само единият...

Сочен слух плъзна из Варна след участието на Красен Кралев, известен и като "краля на пиара", в "На светло" с Любица Кулезич. Л.К. като една "хищна тв хиена" редна отровна вметка към К.К. - като за "министър на спорта" Божидар Лукарски. Закоравели интриганти в морската столица одма пласираха коварна инсинуация. Красен Кралев уж се похвалил, ама ние не верваме и това си е, че ако не стане министър на спорта, щял да се пусне за кмет на Варна и да спечели.

Сплетници от ГЕРБ-Варна допълниха заверата - Павел Христов, административен секретар на партията в морската столица, който отдавна е навит да стане областен координатор, също се точел да е кандидат-кмет догодина. Леле, що стана - ГЕРБ си има кмет, а държи в резерв още двама кандидати. Не може да бъде - Бойко Борисов явно е голямата работа, щом като за любимата си, ех, Варна има трима кандидати за кмет на града.

Вади, да речем, Б.Б. втори силен кандидат - от "гражданската квота", примерно. Може и Красен Кралев. Иван Портних е основен кандидат. К.К. се класира втори и отива на балотаж. Така ГЕРБ ще се презастрахова, ех... Гаргарим се гавраджийски, естествено, но съвсем лекинко - ню-ню. О, да - за една бройка да забравим Лиляна Павлова. Понеже няма как да стане премиер при жив Бойко Борисов, тя щяла да бъде "кмет в сянка" и да дърпа конците на "Ванко" - нещо като "Емо Радев", но в пола.

 

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО