Асен Дебелия изхвърля Боби Гуцанов от парламента. Война избухна в БСП-Варна!

В сряда в култовото заведение "Графити" във Варна бяха засечени знакови фигури от БСП. В момента те минават за "неутрални". Не че не са симпатизанти на Георги Първанов. Обаче си стоят в БСП. Не правят големи вълнички. Само малки - и гледат сеира на Красимир Янков и Борислав Гуцанов. Уж жалят повече за Гуцанов, но не им дреме особено, че той е на път да загуби битката за преференциите от Янков. Асен Дебелия изхвърля Боби Гуцанов от парламента, алармират почитатели на ученика на Александър Лилов. "Война избухна в БСП-Варна!", изцепва се с фронтовашки патос фен на Май Костинбродката, играещ в отбора на Борко.

Красимир Янков ще трепери до последно. Боби Гуцанов също шета много яко. Опитва се да мотивира за подкрепа свои бивши колеги от Общинския съвет, известни като видни контрольори на "корпоративен вот", за да си осигури присъствие и в следващия парламент. Колкото успя да ги навие да му ударят рамо на евровота, толкова ще му се получи играта и сега, отсичат нашите хора от "Графити". "Борислав изобщо да не разчита на външна подкрепа. Ако не мобилизира нашите избиратели, спукана му е работата.", категорични са червените емблеми. Междувременно набира сила и комбинацията за елиминирането от играта на Анелия Клисарова.

Професорката, която преди време беше в листа на НДСВ, също се опитва да активира външна подкрепа. Засега не преуспяьа твърде. Корпоративният вот отива при адмирал Петър Петър, който е пети в листата. Клисарова е втора. Обаче едва ли трябва да е спокойна, защото както е втора, така може да стане пета и да изгори. В същото време независими наблюдатели се присмиват на червените. Според тях Ангел Найденов и проф. Анелия Клисарова били сигурни депутати, което не можело да се каже за Борислав Гуцанов, Красимир Янков и адмирал Петър Петров. Да видим. Асен Дебелия продължава да рисува "чавки" за Красимир Янков срещу Боби Гуцанов...

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО