Красен Кралев: За да се гарантира стабилност, хората трябва да подкрепят ГЕРБ

Ще насочим усилия към възстановяването на европейските средства за България, които бяха спрени при управлението на кабинета "Орешарски". Ще работим за програми, които осигуряват реални средства, а не само пари на хартия, програми, които можем да финансираме и изпълним. Така Лиляна Павлова, водач на варненската листа на ПП ГЕРБ за предстоящите парламентарни избори, коментира пред жители на община Аврен значението на европейската солидарност в управленската програма на партията, пише bulgaria.utre.bg.

"При нас не стои въпросът "Кой?". За нас обаче е важно как ще се променят нещата в страната. Защото България няма нужда от популистки обещания, а от конкретни действия за стабилизиране на държавата", категорична бе Павлова. Пред жителите на Аврен и в присъствието на кмета на общината Емануил Манолов тя се ангажира да работи за довършването на камчийския водопровод, за който при правителството на ГЕРБ бяха осигурени 3 млн. лв., както и за преобразяването на рибарското пристанище чрез еврофондовете.

"Реформи" стана страшна дума, но няма опасност, ако тези реформи са направени както трябва, отбеляза Лиляна Павлова и посочи необходимостта от реформи в сферата на здравеопазването. "Във всяко населено място трябва да има медицински пункт и да бъдат създадени условия за транспортиране на хората, които се нуждаят от спешна помощ. Предвиждаме парамедици и система на диагностично свързани групи", обясни водачът на варненската листа. Тя постави акцент и върху планираната ин витро програма. "Ще дадем шанс на младите семейства да се възползват от процедурата без ограничения", уточни Павлова.

Тя алармира, че през последната година безработицата се е увеличила с 30%. "С работеща икономика, при която хората имат шанс за достоен труд, ще могат да се осигурят средства и за увеличение на пенсиите", изтъкна тя, визирайки необходимата пенсионна реформа.
Кметът на Варна Иван Портних, който е и областен координатор на ГЕРБ, представи кандидатите за народни представители в 3 МИР. Сред присъстващите бяха лично Пламен Манушев, Красен Кралев, Красимира Анастасова, Павел Христов, Руслан Тошев, Нели Петрова, Даниела Панайотова, Живко Петров, Калин Калевски, Пламен Боев, Владко Владев.

Вицеадмирал о.р. Пламен Манушев обяви, че борбата с битовата престъпност в малките населени места също е сред приоритетите на ПП ГЕРБ, както и борбата с бедствията и катастрофите. "Трябва стабилност, за да се повиши благосъстоянието на хората. Трябва силен човек, който да държи руля на държавата", заяви Манушев.

Красен Кралев на свой ред допълни, че "за да се гарантира стабилност, е нужно ГЕРБ да получи още по-голяма подкрепа от хората". "Като кандидат за народен представител аз съм част от един изключително успешен екип, който 4 години води България напред. 4 години държавата беше стабилна, 4 години се правеха реформи, 4 години България се изгражда, а след държавния преврат, който бе спретнат, една година се питахме кой управлява страната", посочи Кралев.

"През изминалата година имаше много трудности и перипетии, но отстояхме", коментира и Красимира Анастасова пред жителите на Аврен.
"Досега гласувах, избирайки лидер, но вече ще гласувам за партия, защото виждам какви професионалисти има в отбора на ГЕРБ", заяви пред кандидатите за депутати жител на Аврен.

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО