Леле, що стана? Пеевски пласира Папазов за втори в листата на БСП-Варна?! "Момченцата" горят...

Потрес. Ужас. Кошмар. Резачка. Мишо Миков реже Борислав Гуцанов и Красимир Янков от уж избираемите места. Реди ги след пето място, за да се "сборели", твърдят червени оракули, доказали точността на прогнозите и инфото си през годините. Не може да е истина. Скандализирани сме. Не вярваме. Този път не вярваме и това си е. Не може да бъде. Дори проф. Анелия Клисарова била "зачертана", а уж беше повече от сигурна за обявеното за избираемо второ място. Михаил Миков и Сергей Станишев, който се намесил за варненската листа, но не в полза на нарочените като негови протежета Янков и Гуцанов, били насочени към Данаил Папазов. От кого ли..? Леле, що стана? Ужасссс - "леле, мале", както дипли наш човек на "Позитано" 20 в краткото си съобщение по мобито.

Лансираният за втори в червената листа във Варна Данаил Папазов се оформи като култов играч - Бойко Борисов го беше издигнал за кмет на Варна. Обаче местни влъхви го подценяваха. (С изключение на близкия до него Стефан Минков...) Нещо повече - дори му се подиграваха. Нямал дар слово. Намал "присъствие", излъчване, харизма, изобщо - върла конкуренция на Ивайло Калфин по скука и безличие. Ама лошо за подигравчиите - бигбосове в държавата, контролиращи финансови потоци и инженерни партийни проекти, продължавали да държат на Папазов. Да не ви мъчим - върнете се на заглавието. Накратко - Делян Пеевски пласира Данаил Папазов за втори в листата на БСП-Варна!

Сетне раздувайте, че Д.П. бил в "политическия и властови фризер", както си позволил да се изрази приближен до Цветан Цветанов през уикенда по време на срещичка край Обзор... Бойко Борисов бил втрещен от рокадата за второто място. Според него Данаил Папазов бил много по-силна фигура от Анелия Клисарова. "Ако Папазов наистина бъде поставен на второто място в листата на червените, той ще бъде скритият водач. Ангел Найденов е никой за Варна в сравнение с Данаил.", отсече един от най-печените изборджии в "морската столица".

"Ако бесепарите изхвърлят "момченцата" след пето място и на техните позиции сложат нови лица, които се ползват с подкрепата на варненци, може да вкарат в умишление Бойко Борисов във Варна и да се борят за четирима депутати.", категоричен е близък до Румен Петков изборен "вълшебник". Ние бихме били по-сдържани. Червените нямат такива фигури във Варна, а "паритетното" наритване на Красимир Янков и Борислав Гуцанов ще демотивира техните изборджийски мрежи да работят на макс в кампанията.

Сензационнят слух за вероятното инсталиране на Данаил Папазов на избираемото второ място провокира прокобявания за бъдещо сдушаване на гербаджии, червени и депесари в "правителство на националното спасение", тюрлюгювеч на "всички поканени", както бълва напоследък Бойко Борисов. Само дето, докато се доразберат "босовете" в София, местните кадри ще си издерат очите. Особено червените във Варна...

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО