"Връзката" между Пасев и Портних минава през кръга "При тъста"? Гербаджии потриват ръце, напират да махат "Пуйчето"

"Връзката" между Стоян Пасев, новият областен управител на Варна, и кмета на града, Иван Портних, минавала през емблематичния кръг "При тъста", твърдят осведомени, свързани със спецслужбите, но изкушени и в политическите интриги и преплетки. Гербаджиите вече потривали, научаваме, ръчички, защото смятали, че под фалшивия флаг - "човек на азбукарите", Пасев никак няма да бъде зле настроен към тях по време на предизборната кампания.

Видни активисти и кандидат-депутати на АБВ-Варна тутакси алармирали Румен Петков за издънката. Близък на Добромир Джиков дори звънил на пожар на Георги Първанов. Знакови бесепари злорадстват много яко. "Азбукарите ще се сдавят на сбирката в сряда вечерта, когато ще редят като за последно листата. Бизнесмен, обещал да налее мангизи в кампанията, не иска да чуе за Добчо Джиков. Бесен е и за прилапването на областния от гербаджиите".  

Наточени гербери вече поставяли въпроса за отстраняването Николай Калчев, шеф на ОД МВР-Варна, изписван от запознати и като "Пуйчето". Николай Калчев уж бил нареден за "отсвирване", защото го свързвали с довереници на изборджийска емблема като Делян Пеевски. Тодор Иванов, известен като протеже на Цветан Цветанов и сътрудник на кмета, се надявал да го върнат като директор на ОД МВР-Варна. Да видим. Залозите се качват.

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО