Холандец "благодари" на Путин, на сепаратистите или правителството на Украйна за убийството на 17-годишната си дъщеря

Ханс де Борст, баща на загиналата в сваления "Boeing-17, рейс MH-17, Елсемик, написа писмо, в което се обърна към президента на Русия, Владимир Путин, лидерите на сепаратистите  ИЛИ правителството на Украйна с думите: "...много Ви благодаря за убийството на моята любима и единствена дъщеря.", пише Цензор.НЕТ. Де Борст помести писмото и снимка на прекрасната си 17-годишната дъщеря Елсемик на страницата си във Фейсбук. Лошото е, че "цензорНЕТаджиите" си позволяват да манипулират грубо и подменят "сепаратисти" от оригинала с "терористи" и пропускат интелигентното "ИЛИ" правителството на Украйна.

"Тя беше на 17 години. Искаше да следва инженерство в университета "Делфт". Господа, надявам се, че Вие се гордеете, че убихте един млад живот. И че утре Вие ще можете да се гледате в огледалото.". Сарказмът на Железния Холандец е убийствен, смъртоносен, Отвъден. Корав мъж от Ниската земя. Истински.  

Който има сърце и съвест от Путиновите медийни сътрудници да му покаже "любезното" писмо. И тогава той пак може да реди хитросплетения в среднощни обръщения след панически позвънявания на световни лидери, че "първопричината" за свалянето на самолета било възобновяването на огъня от ВС на Украйна на 28 юни. Путин дори не си прави труда да лицемери и да отрича кой и откъде е изстрелял ракетата, свалила самолета на Малайзия.

"Надявам се, че това послание ще Ви намери, може би, на английски, и, като интелектуални хора, Вие ще можете да го прочетете. Благодаря Ви още веднъж. С най-добри пожелания от бащата на Елсемик, Ханс де Борст, чийто живот е разрушен.". Цензор.НЕТ помества един от коментарите, отбелязвайки, че отзвукът на Писмото на Ханс де Борст до Путин и лидерите на терористите е изключителен. Проверете сами из сайтовете в Холандия, Германия, Англия, Австралия.

Коментарът на съгражданин на Ханс де Борст е съкрушителен, жлъчен и, разбира се, несправедлив към Путин, защото той няма как да е желаел смъртта на чудната холандска тийнейджърка Елсемик. "Интересно ми е дали Путин ще гледа така любовно, ако сепаратистите във Форсзотен (сателитно градче на Хага) биха отнели живота на дъщеря му, където тя живее.". Ето как едно толкова тъжно писмо може да породи "емоционален тероризъм", превръщайки руския президент в мишена за атака по линия на най-съкровени неща от живота.

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО