Динамо размаза Евертън, Порошенко се кефи. "Националите" ни измислени да видят бойци!

Не може да е истина. Господ беше украинец в четвъртък вечерта. Динамо размаза Евертън. Английските отбори са аут от евротурнирите. След жестокия кеф при загубата на Челси и наказателната операция на ПСЖ срещу Високомерния Боклук шоуто в Киев за малко да ни дойде в повече. Украйна воюва. И не срещу кого да е - против Путин воюва. И? Десетки и десетки хиляди препълниха стадиона в Киев. Динамо напомни великото време време на Олег Блохин. И го надмина - по мъжество. Момчетата танцуваха на терена - топката лепнеше на краката им. Яко, много яко. Жестоко.

Голът на португалеца Антунеш в 76 минута беше върховен. Непостижим. Скача украинският президент като момче от махалата, забравяйки за миг пиар-схемите с войничетата край себе си, а те си седят. Защо ли не подскочиха? Как да го направят? Украйна воюва - знае се срещу какви бойци. Не знаем каква армия ще успее да създаде и как ще излезе от тази мръсна война, в която гинат славяни, но примерът на украинците на стадиона в Киев е поразителен. Война. Гадна. Подла. Мръсна. А украинците се усмихват - лицата им греят. Огледайте се около себе си - да не би България да е във война, а ние да не сме разбрали.

Футбол може да се играе с гениалност - като Марадона, като Кройф, като Меси. Може и с талант. Обаче във велик час, в съдбовен час, трябва и сърце. И душа. "Националите" ни измислени да видят бойци - и техника имат, и въображение, и самочувствие. И Боко да види - че нали негов боклук раздува из телевиденията с мерзавско безсрамие, че нямало украински народ, че Украйна била измислена държава. Борисов едно не е разбрал - руснаците са корави мъже и уважават, когато срещу себе си имат точни мъже, не рубладжийски мазмантии. Поне нашите руски приятели са такива, а те са бойци, професионални бойци. Украйна и Русия ще се оправят. Измекярите и ибрикчиите, които обиждат украинците, че не са народ, ще си останат същите - измет.

Момчетата на Динамо показаха как истинските мъже се раздават на терена, когато залогът е тяхната чест. Мъжкото достойнство, куражът да застанеш. В страната на Шишковците и Боковците се точи гнусна слуз. Затова ще гледаме украинци, руснаци, поляци и ще се кефим на мъжеството им. Безродниците у нас припяват на слугите на Боко - като отвратягата, който обичал "да ближе". Не сте го забравили, нали - онзи мръсник от ДС, който се прави на пръв патриот, а е рубладжия за пример. Украинците разказаха играта на такива - Господ беше украинец в четвъртък вечерта. Амин.

bgsniper.com 

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО