Кама Сутра за съпрузи със стаж

Поза "Подбуждане към действие"
Жената прелъстително се навежда към краката на мъжа, за да почисти масата. По този начин тя се опитва да го примами да й помогне в чистенето.

Поза "Съдомиялна"
Подходяща е за тези, които обичат да си сменят ролите. Първо активен е мъжът - той нарежда мръсните чинии в съдомиялната. След това инициативата преминава в ръцете на жената - тя трябва да дойде и да проконтролира мъжа си дали е подредил съдовете правилно.

Поза "Чист въздух"
Свързана е с преодоляване на нормите и стандартите на поведение и затова е подходяща за двойки, живеещи заедно от дълго време. В тази позиция мъжът може да изпусне газове, без да се извинява за това на жена си.

Поза "Напук на чуждото нещастие"
Съпрузите се държат за ръце и демонстративно подчертават влюбеността си, докато другата двойка се карат.

Поза "2 + 1"
Класическа поза за семейства с деца. Възниква тогава, когато любовната игра е прекъсната от детето, което е чуло някакъв много страшен шум и е решило да се пренесе да спи при родителите си.

Поза "Третият е излишен"
Когато се налага да се разместят мебелите в жилището, жената не моли за това мъжа си, а си наема мускулест красавец, който, естествено, се съблича гол до кръста. Жената се наслаждава на красиво изваяните му мускули, докато мъжът ѝ се чувства като най-големия нещастник на света.

Поза "Шопинг"
Жената е помъкнала мъжа си по магазините, а той се съпротивлява по всевъзможни начини.

Поза "Скритата заплаха"
Мъжът трескаво се хвърля да затвори лаптопа си при появата на жена си, за да не може тя да види с кого си пише в нета.

Поза "Детето е при баба си"
Най-накрая съпрузите получават възможност да зарежат всички планове за вечерта и просто… да се наспят. Сънотворните в този случай май са излишни...

Поза "Минутка покой"
Ако мъжът е отишъл с приятели на мач, жената може да си почине, да се поглези във ваната и да изпита всички радости на краткотрайната самота.

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО