Асен Марков, шеф на кабинета на Корнелия Нинова, гласи оставка?! Вижте първата снимка в медиите на "Сивия кардинал"

Асен Марков, легендарният шеф на кабинета на Корнелия Нинова, гласи оставка. Според него няма смисъл да стои на "Позитано"20, ако е изгубил влиянието си върху председателя на БСП.

Както вече писахме, след прословутата среща с Леонид Решетников Корнелия Нинова изолира Асен Марков от неформалните съвещания с новите силни на "Позитано"20 - Кирил Добрев и Бояна Бозаджиева, пиарката на Нинова.

След като се върна от почивка, нароченият за "Сив кардинал" на "Позитано"20 направи пореден опит да стопли отношенията на лидерката на БСП с Георги Гергов.

Вместо това прогърмя медийна престрелка между Гергов и Нинова. Бизнесменът-политик реши да изпържи доскорошната си фаворитка, която му предлагала компенсация за изваждането от Изпълнителното бюро на Националния съвет на БСП.

В същото време две социологически агенции публикуваха данни, че БСП качва рейтинг и диша във врата на ГЕРБ. Това стабилизира позициите на лидерката и прави "по-раншкото" сваляне от поста илюзорно.

Веднага след слизането на Корнелия Нинова от трибуната на Бузлуджа наш човек от "Позитано" 20 ни изпрати снимка на "митичния" Асен Марков. Това е първото кадро на "Сивия кардинал" в медиите.

Години наред пишещите за БСП търсеха негова снимка неуспешно. Най-сетне близък до лидерката реши да освети "Бай Асен" и да рзабие мита, че не може да бъде сниман.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО