Корнелия Нинова лавира и балансира между Георги Гергов и "гуруто" Бай Асен Марков. "Корни" блъфира с "опозиционност"


"Гестаповците" на "Позитано" 20 планират "голяма коалиция" между ГЕРБ и БСП. Избирането на Корнелия Нинова за председател на БСП е част от този сценарий. Михаил Миков беше само "принадлежен", тази е "материал" за Слепка.

Корнелия Нинова и Михаил Миков години наред делят едно и също "гуру" - вездесъщият Бай Асен Марков от Ново село, който лансираше "Корни" още през януари 2014 г., но се задоволи с "Б" отбора, с кръжеца около Мишо Миков.

През последните седмици на "Позитано" 20 се генерира конфликтен потенциал между две от основните фигури, уредили избирането на Корнелия Нинова - Георги Гергов и Асен Марков. Засега "Корни" удържа Фронта, но вече се задъхва тежко.

Корнелия Нинова лавира и балансира между Георги Гергов и "гуруто" Бай Асен Марков. Бай Асен Марков командори на "Позитано" 20. Основни регионални играчи напират за срещи с него. Този понеделник на ред е Борислав Гуцанов.

Корнелия Нинова блъфира с "опозиционност". Врещенето срещу Бойко Борисов е нагло шашмаджийство. Червените бръщолевят за победа на предсрочни парламентарни избори през пролетта на 2017 г., но за пореден път ще бъдат намачкани.

"Баце" ще им приложи модела "Варна" от местния вот през есента на 2015 г. и са приключени. Врътките на Б.Б. с "правилните реформатори" и "патриотите" изолира червените от схема с "голяма коалиция". Корнелия Нинова ще се провали с трясък.

Който се къпе в закъснели юношески блянове, че от съветите на "Позитано" 20 ще влезе в правителството и ще стане министър, ще бъде тежко разочарован. Сред тях ще бъде и Борислав Гуцанов. Да не говорим за Красимир Янков, който "изгаря".

Корнелия Нинова не може да символизира "бъдещето на БСП", защото е тежко обременена с врътки със СДС - не само с Иван Костов и Йордан Соколов. Георги Гергов не играйкаше ли с босовете на СДС, не посрещаше ли Стефан Софиянски?!

Бай Асен Марков не се ли увличаше в "кадрови комбинации" с такива като Асен Дебелия, приближен до Мониката и Серж, който дали не може много да разкаже за сводническото котило във "ВИС-2". С подобни "патрони" Корнелия Нинова е обречена.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО