Борисов, усети ли как ти влиза шута на В. Симеонов за ракетите "земя-земя" срещу Турция?!

"Фронтоваците" се гаргарят с Бойко Борисов. Искат бази за ракети "земя-земя" в Южна България. Честито! Нали така се изцепи самозабравилият се Валери Симеонов, който очевидно не знае къде се намира. Ако В.С. иска да стане "клиент" на доказаните "топли връзки" на Сокола със западняците и с едно от крилата в Кремъл, да продължава да се държи на трибуната по същия начин. Очеизвадно е, че Симеонов се напъва да отнеме зомбирани антинатовски избиратели от Сидеров. Само да не се увлече, може много да се обърка, ама страшно много.

Бедна му е фантазията на Валери Симеонов каква услуга прави на Ахмед Доган и Лютви Местан. ДПС влиза в ролята на най-последователната евроатлантическа политическа сила у нас, което е твърде, твърде спорно, ако се има пред вид проруската врътка на Ахмед Доган през есента на 1992 г., когато ДПС перверзно, мръснишки и предателски, под измекярския поглед на образцов предател като Желю Желев, свали правителството на Филип Димитров. Хабер няма политически връткаджия като "Бойко" какви битки се водеха тогава.

Обаче сега Бойко Борисов ще бъде питан от американците в Амбасадата дали одобрява разполагането на ракети "земя-земя" в Южна България. Срещу кого ще бъдат насочени? Нима, пардон за гавраджийската гаргара, В.С. има пред вид като мишена Турция? Нима България и Турция не са заедно в НАТО? О, да - В.С. ще скокне тутакси - Гърция и Турция врагуваха, докато бяха в НАТО. Това ли иска Симеонов - кипърски сценарий за Родината?!

Борисов, усети ли как ти влиза шутът на Валери Симеонов за ракетите "земя-земя" срещу Турция? Този направо ти го набутва отвъд сливиците, Борисов, да не се задавиш?! В момента САЩ са върло кахърни за позицията на Турция в битката срещу ИДИЛ. Ролята на България по двете направления - юг и север, Сирия и Украйна, е много важна за САЩ. Кризата е по-сериозна дори от клането в Косово.

Тогава начело на Русия беше алкохолизираният Елцин. Сега тя е водена от клана на Путин, който въпреки, че яде хурката с хилядите жертви в Украйна и кошмара с курса на рублата, въпреки катастрофално спадащия му рейтинг след "космическите" висоти, се навърта на Балканите и не крие амбициите си да влияе на обстановката в България. Точно в този момент янките в София няма да пуснат фъндък на Борисов за Русия. Да не говорим за провокации като искането за разполагане на ракети срещу Турция.

Американците ще смачкат Борисов, ако заформи правителство с "фронтоваците". Те са "кремълски атакисти на прикритие", докато се правят, че са в час с играта "отсреща". След изхвърлящините на В.С. от парламентарната трибуна маргинализирането на "фронтоваците" е сигурно. Раздувките, че щели да бъдат втора политическа сила подир следващите парламентарни избори са резултат от разкешване за рубладжийската клиентела във валута "по второ направление".

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО